Today's Schedule

To view details or book, download the App for free!

Thursday, September 20th
6:00 am Karna Camp 45 mins
7:00 am GIVEAWAY: Ventura Harvest Festival Original Art & Craft Show 0 mins
8:00 am Water Feature and Creek 0 mins
8:00 am Visit the Garden 0 mins
8:00 am Visit the Nature Center 0 mins
8:00 am Drop In Visit 0 mins
8:00 am GIVEAWAY: P.S. Arts Express Yourself 0 mins
8:00 am GIVEAWAY: Touch-a-Truck 0 mins
8:00 am Paid Entertainment Study for Parents and Children 8-12 0 mins
8:30 am Stroller Barre 60 mins
9:00 am Drop In Play 60 mins
9:00 am Open Gym 60 mins
9:00 am Open Play 0 mins
9:00 am Drop In Workspace with Childcare 240 mins
9:00 am Open Gym 60 mins
9:00 am Day Pass 0 mins
9:00 am Farm Zoo 0 mins
9:00 am Play & Learn 4 45 mins
9:00 am Play & Learn 6 45 mins
9:00 am Spanish & Care 180 mins
9:00 am Indoor Playground Open Play 0 mins
9:00 am Play & Learn con Mami 90 mins
9:00 am Mami y yo - Spanish Mommy and Me 45 mins
9:30 am Open Play 0 mins
9:30 am Stroller Strides 60 mins
9:30 am Stroller Strides 60 mins
9:30 am Stroller Strides 60 mins
9:30 am Stroller Strides 60 mins
9:30 am Open Play 0 mins
9:30 am Drop In Play 60 mins
9:30 am Open Museum 240 mins
9:30 am Krav Maga Bag Class 60 mins
9:30 am Baby Boot Camp 60 mins
9:30 am Tiny Explorers 60 mins
9:30 am Toddler Storytime 30 mins
9:30 am Canta Cuentos (Spanish Story Time) 30 mins
9:45 am Toddler Tune Time 45 mins
10:00 am Splash Pad & Fountain 0 mins
10:00 am Visit PetSpace 0 mins
10:00 am Drop in Play 60 mins
10:00 am Open Play 0 mins
10:00 am Drop In Play 60 mins
10:00 am Museum Visit 60 mins
10:00 am Drop In Play 30 mins
10:00 am All Day Play Pass 0 mins
10:00 am Open Play 0 mins
10:00 am Drop in Play 0 mins
10:00 am Drop In Play 60 mins
10:00 am Open Swim 60 mins
10:00 am Open Play 60 mins
10:00 am Drop In Play 60 mins
10:00 am Supervised Play 60 mins
10:00 am Open Museum 0 mins
10:00 am Open Museum 0 mins
10:00 am Drop In Play 0 mins
10:00 am Griffith Park Train Ride 0 mins
10:00 am Travel Town Train Ride 0 mins
10:00 am Drop In Play 0 mins
10:00 am Drop In Play 0 mins
10:00 am CAMP Open Play 0 mins
10:00 am Open Art Studio 0 mins
10:00 am The Splash Pad 0 mins
10:00 am Museum Visit 0 mins
10:00 am Farmers Market 0 mins
10:00 am Play & Learn 5 45 mins
10:00 am Play & Learn 6 45 mins
10:00 am Wonderers 45 mins
10:00 am Interpretive Center Visit 0 mins
10:00 am Zoo Visit 0 mins
10:00 am Open Play 0 mins
10:00 am Messy Art Class 45 mins
10:00 am Mami y yo - Spanish Mommy and Me 45 mins
10:00 am Little Campers 90 mins
10:00 am Toddler Dance and Yoga 40 mins
10:00 am Kids Admission to Play Space 0 mins
10:15 am Musical Story Time 45 mins
10:15 am Tots who Twirl- Ballet + Jazz 45 mins
10:30 am StoryTime Adventures 30 mins
10:30 am Kangaroo Kids 60 mins
10:30 am Toddler Storytime 30 mins
11:00 am Museum Visit 0 mins
11:00 am Museum Visit 0 mins
11:00 am Play 60 mins
11:00 am Open Studio 120 mins
11:00 am Open Gym-Home Schoolers Special 0 mins
11:00 am Baby & Me Yoga (Toddlers Welcome!) 60 mins
11:00 am Yoga on the Green 45 mins
11:00 am Play & Learn 3 45 mins
11:00 am Wonderers 45 mins
11:00 am Drop In Play 0 mins
11:05 am Ballet + Yoga 45 mins
11:30 am Mami y Yo Spanish Music 45 mins
11:30 am Preschool Storytime 60 mins
12:00 pm Drop In Play 0 mins
12:00 pm Visit Griffith Observatory 0 mins
12:00 pm Drop In Play 60 mins
12:00 pm Music and Movement Class 60 mins
12:00 pm Museum Visit 0 mins
12:00 pm Open Play 0 mins
12:15 pm Krav Maga Bag Class 60 mins
12:30 pm Animal Quackers 60 mins
1:00 pm Open Museum 60 mins
1:00 pm Open Gym 60 mins
2:00 pm Open Gym 0 mins
2:00 pm Open Gym 60 mins
2:00 pm Mini Yogis Yoga for kids 45 mins
2:30 pm Tiny Explorers 60 mins
3:00 pm Crafting Corner 0 mins
3:30 pm Discovers Science 60 mins
3:30 pm Leaping LIons 60 mins
3:30 pm Ballet/Hip Hop 45 mins
3:45 pm Krav Maga-Xplorers Beginners 30 mins
4:00 pm Self-Defense/Martial Arts 45 mins
4:00 pm Drop In Play 60 mins
4:00 pm Kidcraft 30 mins
4:00 pm Young Ninjas Class 45 mins
4:15 pm Kids Surfing 50 mins
4:30 pm After School Jam 30 mins
4:30 pm Karate Beg/Inter. 60 mins
4:30 pm Explorers 45 mins
4:30 pm Baby Yoga 30 mins
4:30 pm Playdates with your favorite characters! 90 mins
4:45 pm Self-Defense/Martial Arts 45 mins
4:50 pm Hip Hop/Jazz 45 mins
5:00 pm Children's Bootcamp 45 mins
5:15 pm Krav Maga-Kids Level 1 45 mins
5:30 pm I Am Me 45 mins
6:00 pm Karate Beg/Inter. 60 mins
6:00 pm Children's Bootcamp 45 mins